Nyt fra kirkegården

Her vil der løbende blive lagt nogle billeder ud, samt beskrivelser af, hvad der rører sig på kirkegården. Linda eller Søren er oftest at finde på kirkegården, og vi er altid klar på en lille snak.

 

Granpynten er taget af gravstederne og violerne er plantet, så nu kan foråret komme. Vi har også åbnet for vandet igen. Når I skal af med affald fra gravstedet, skal det sorteres efter vores anvisninger, er I, tvivl kom og spørg os hvordan det skal sorteres. F.eks. skal gravstedslys skal i spanden med metal og glas, vi samler nemlig stearinrester sammen til genbrug. (Horne den. 22/03/2024)

Vi oplever lige nu, at flere gravsteder sætter sig grundet de store regnmængder, der er kommet hen over vinteren. Selv meget gamle gravsteder der har været nedlagt i mange år, sætter sig. Så hold øje med hvor du går når du besøger kirkegården. (Horne den. 08/02/2024)

 

I vinterperioden kan der komme sne og frost. Vi rydder ikke alle stier og trapper på kirkegården. Du kan se her hvor der bliver ryddet. SE KORT. KLIK HER.